Projektek

Energetikai Beruházások Közössége / Projekt

Projektjeink

Cégünk izgalmas és innovatív beruházási projektben vesz részt, számos kiemelkedő lehetőséget kínálnak beruházóknak és érdeklődőknek. Néhányat bemutatunk ezek közül.
- Általánosságban elmondható, hogy a Blue Technologies az ingatlanfejlesztés, energiahatékonyság, fenntarthatóság és környezetvédelem területén kínál beruházási lehetőségeket.
- Az ilyen projektek hosszú távú stabil hozamot biztosíthatnak, és lehetõségeket arra, hogy a beruházók aktívan részt vegyenek a fenntarthatósági célok elérésében, amelyek nemcsak a környezetvédelmet szolgálják, hanem az energiafelhasználás költségeit is csökkentik, ami előnyös lehet mind az egyének, mind a vállalkozásoknak és az állam számára is.

- A beruházási döntés meghozatala előtt érdemes mindig alaposan átgondolni a kockázatokat és a beruházási célokat. Konzultálni szakértőkkel vagy pénzügyi tanácsadókkal.

                VÁRJUK ÉRDEKLŐDÉSÉT >>>                                                                                             Kérje a legfrissebb információkat >>>

      

0GEK

Gazdasági EnergiaKözösség: 

A megújuló energia előnyeire létre jött közösség.

0Stabil

Lakópark fejlesztés

  1. Befektetési jegyek jegyzése 2023. augusztusától.
  • Különböző méretű lakások értékesítése.
  • A lakásokhoz négyzetméter arányos energetikai tagságot biztosítunk, amely rezsiköltség-fedezetet nyújt a tulajdonosoknak és bérlőknek.
  • Kérje a legfrissebb információkat >>>
0száloda

Szálloda és termál fürdő projektek: 

    Szálloda és Termál Projekt: Komplex termál- és gyógyfürdő, luxus szálloda és apartman projekt, ahol a fűtés és melegvíz ellátást termálvíz biztosítja.Ebben a projektben beruházókat, vevőket, bérlőket és üzemeltetőket keresünk.


0Szalloda

Medical Center:

Medical Center: A termálfürdő közvetlen közelében elhelyezkedő magán egészségügyi szolgáltató intézmény, amely esztétikai és balneológiai szolgáltatások nyújt, valamint rekreációs kezeléseket biztosít. A nyugdíjas villapark és az idősotthon lakóinak magas színvonalú ellátását biztosítja.

0Nyugdijas

Nyugdíjas villapark és idősotthon projekt:

Nyugdíjas villapark és Idősotthon projekt: Magas színvonalú lehetőségek időskorúaknak, közel a gyógyfürdőhöz, rekreációs lehetőségekkel és a környék természeti csodáival.

0Villapark

Üdülőpark Projekt:

Butik Hotel és apartmanok építése panorámás kilátással a tóra, fitnesz, wellness és gyógyterápiás lehetőségekkel.


0Setany

Szolgáltató és Szórakoztató Sétány:

Szolgáltató és Szórakoztató Sétány: Tóparti sétány mellett éttermek, cukrászdák, bicikli- és e-bike kölcsönző, parkolók, elektromos autó- és bicikli töltők, wellness és konditerem, turisztikai információs iroda, bankautomaták stb.


0Energia

Energetikai és Vízügyi Szolgáltató:

Energetikai és Vízügyi Szolgáltató: A projektekben történő termálvíz és napenergia hasznosítás, valamint a lakosság számára elérhető szolgáltatások.


Az említett beruházási lehetőségek jelentős előnyöket kínálnak a befektetési szemlélettel rendelkező érdeklődők, és a beruházók számára, és hosszú távú, stabil hozamot biztosítanak. Ha kérdése van vagy további segítségre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Várjuk érdeklődését és örömmel segítünk a döntésének meghozatalában.

Ha Bármilyen Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal
Lépjen Kapcsolatba Velünk
fotolia_96622127_s
howtofinances_750xx481 kicsi
Villanyoszlop 3 kicsi
images (6)1